Skal der nyt lingeri i skabet derhjemme? Så kan du med fordel købe det online – i hvert fald hvis du på forhånd kender din størrelse.

Hvordan vælger jeg det rette lingeri?

Når du står for at skulle udvælge dit nye lingeri er det selvfølgelig vigtigt at du kender din størrelse. Det er forholdsvis nemt at kende sin trussestørrelse – denne er nemlig som regel blot angivet i bogstaver, for eksempel XS, M eller L.

Størrelsen på trusser vil ikke variere så meget de enkelte modeller imellem. Så hvis du kan se størrelsen angivet på mærket i dine nuværende trusser, og de passer dig fint, vil du sagtens kunne bruge denne størrelse når du køber lingeri online.

Få taget mål for at finde din BH størrelse

Lidt sværere står det til med BH størrelsen, som godt kan svinge en del. Din BH størrelse er angivet på to forskellige parametre, nemlig dit bustemål, som angives i centimeter, og din skålstørrelse som benævnes med et bogstav.

En BH størrelse kan således eksempelvis være 80C eller 75A. Det kan godt være lidt vanskeligt at bedømme om man har brug for en større skål eller en videre omkreds på sin nye BH.

Derfor anbefales det at du får taget mål hos en fysisk lingeri butik inden du kaster dig ud i at købe BH online. Og du bør under alle omstændigheder bestille BH’er i to til tre forskellige størrelser eller kombinationer af bustemål og skålstørrelse så du er helt sikker på at din nye BH har den rette størrelse.

Strømper – en kompleks størrelse

Med strømper og strømpebukser kan det også være lidt tricky at finde den rette størrelse. Selv om du har forholdsvis slanke ben kan du godt risikere at skulle op i en størrelse XL hvis længden skal passe. Læs mere om lingeri hos Love Lingeri på love-lingeri.dk.