Du behøver ikke slå en baghånd som Djokovic

Nej der er ikke mange, som slår en tohåndsbaghånd som Novak Djokovic, men derfor kan du jo godt træne, og se hvor skarpe slag, du kan få.

Hvis du selv spiller tennis, så¨har du sikkert set masser af kampe fra de fire grandslamturneringer, og drømt om at kunne svinge ketcheren som de allerbedste. Og det kan da også være, at det er lykkedes nogle gange, det kommer helt an på, hvilket niveau du er på.

Tag på tennisrejse og træn alle dine slag 

Uanset dit niveau så er det alletiders ide at tage på en tennisrejse, hvor det hele bare handler om at spille tennis. Det vil sige, at du sætter en uges tid af, eller måske mere, sammen med andre spillere fra din klub, og så er det ellers bare om at træne og nyde at spille flere timer dagligt.

Når du er på tennisrejser, så vil det ofte foregå om efteråret eller om vinteren, hvor vejret ikke er til udendørs tennis i Danmark. Derfor rejser I til eksempelvis Tyrkiet, Spanien eller Kroatien, hvor temperaturerne er mere passende.

Yaksport er eksperter i tennisrejser

Du finder ikke bedre arrangør af tennisrejser end Yaksport.dk. De kan skræddersy den helt rigtige tennisrejse, uanset hvilket niveau I er på. Alt du og dine tennisvenner skal gøre, er at sætte jer på flyet, og så bliver der ellers sørget for jer.

I kommer til at bo på gode hoteller, der er sørget for gode trænere og selvfølgelig gode baner. Der bliver serveret 3 måltider god mad hver dag, og der er også snacks ind i mellem. 

Hele turen er som en velarrangeret træningslejr, med alt hvad hjertet begærer inkl. eksempelvis transport til og fra banerne, styrketræningslokale og  2 x daglig tøjvask.

Det eneste I skal medbringe, er jeres tennistalenter og tennisudstyr.

Slå et slag for en god tennisrejse.