Nej, bare rolig, vi mener selvfølgelig ikke, at du skal sende en pakke med TNT, der også kendes som sprængstof. Det ville være ulovligt.

Vi mener, at når du skal vælge et firma til at sende pakker og andre forsendelser med, så skal du bruge firmaet TNT som leverandør, for bag navnet gemmer der sig et godt logistik- og transportfirma.

Du kender måske firmaet, for måske har du lagt mærke til deres firmabiler på vejene, når de transporterer gods og varer fra et udgangspunkt til et andet.

Bilerne er nemlig kendetegnet ved at være overordnet hvide, men så er der en orange cirkel, der igen afløses af en hvid baggrund, og så toner de tre bogstaver i firmanavnet frem på denne hvide baggrund: “TNT”, der er fremhævet i samme orange farve, som den tidligere nævnte orange cirkel.

Firmaet har stor anciennitet på området med at levere og transportere pakker og andet gods fra et udgangspunkt til en slutdestination, og de har gjort et godt indtog på det danske marked.

Det hænger blandt andet sammen med, at flere firmaer er begyndt at konkurrere med det tidligere PostDanmark, der nu kendes som PostNord, fordi færre danskere sender breve, men mere skal have bestilt varer hjem online i pakker, og ikke alle leveringer bliver leveret lige tilfredsstillende fra PostNord, mener flere instanser.

Således har flere leveringsfirmaer taget en bid af kagen af markedsandelen med leveringer af især pakker. Blandt dem er så også TNT.

Det er kun en fordel for dig som kunde, at der er kommet større konkurrence på området med at levere pakker og lignende, da den øgede konkurrence betyder bedre servicelevering fra leveringsfirmaerne.

Og blandt dem kan især firmaet TNT fremhæves som en god pakkeleverandør, om det så drejer sig om, at du skal have sendt pakker mellem private personer, fra en webshop til en kunde eller måske fra firma til firma.