Det er så ærgerligt at tabe sin smart phone og derved smadre den pæne og glatte overflade. Et er, at en splintret front på mobiltelefonen ser grimt og utjekket ud – og det var jo ikke derfor, man købte en ny og dyr smart phone. Noget andet er, at telefonen kan blive nærmest ubrugelig, hvis displayet splintres – og har telefonen virkelig slået sig, kan flere vigtige funktioner samtidig have taget skade af den hårde medfart. Hvis eksempelvis kameraet er defekt, kigger på du en tidkrævende og dyr reparation af din smartphone. Og selv om forsikringen dækker til en vis grad, er det alligevel dyre lærepenge. Dette scenarie kunne nemlig være undgået, hvis du havde investeret i et billigt mobilcover samt beskyttelsesfilm til din smart phone.

Beskyt display og bagklædning på din smart phone med mobil cover og beskyttelsesfilm

Hvis du ønsker at bevare din smart phone intakt, er der ikke andet for end at forsyne den med et beskyttende mobil cover og effektiv beskyttelsesfilm til displayet. Til alt held behøver du ikke at bruge mere end få hundrede kroner på et lækkert og effektivt mobilcover, som passer præcis til din smart phone, uanset mærke og model. Hos lux-case.dk finder du, foruden et kæmpe udvalg af øvrigt tilbehør og udstyr til mobile enheder, en bred selektion af mobilcovers til smart phones af alle mærker, herunder Apple iPhone og Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG, Motorola.

Etui til mobilen

Du vil altid kunne finde et mobilcover, som passer til din telefon, i en farve og et materiale, som du synes om. Og skulle du ønske ekstra beskyttelse ud over mobilcover og beskyttelsesfilm, kan du vælge et smart og raffineret etui, for eksempel i ægte læder, som passer særligt godt på din telefon, når den ligger i din taske.

Du kan finde et stort udvalg af covers og etuier til smart phones på lux-case.dk