Har du en bolig, hvor du har et eller to rum, der godt kunne trænge til en kærlig hånd, så har du to muligheder. Du kan spare op til du har pengene til at istandsætte, eller også kan du vælge at låne pengene. Er det et af de dyrere rum der skal istandsættes som køkkenet eller badeværelset, kan det vare længe inden du har fået sparet nok penge op til at kunne igang.

Du har flere steder du kan låne penge til istandsættelse. Du kan vælge at gå i din traditionelle bank og ansøge, men du har også mulighed for at ansøge online eller direkte i den butik hvor du køber de varer du skal bruge til istandsættelsen. Du kunne f.eks. være hos Ikano bank du kunne søge hos. Du kan læse mere her https://ikanobank.dk/laan/istandsaettelsen.

Fordelene ved et online lån

Der er flere fordele ved et online lån. Det er hurtigt og nemt at låne også til istandsættelse. Online banken vil ikke bede om sikkerhed modsat de tradtionelle banker. Hvis det er et større beløb du gerne vil låne, kan du blive bedt om at dokumentere at du har en indtægt. Det kan du gøre ved at vise din seneste løbeseddel. 

Du skal forvente at du skal betale en lidt højere rente til en online bank, da deres risiko er større på grund af den manglende sikkerhed, til gengæld vil du ikke blive spurgt hvad du skal bruge pengene til. 

Et andet kendetegn ved en online bank, er at du også kan søge når det passer dig og du skal ikke først vente på at din bankrådgiver har tid til at snakke med dig. Det betyder også at du ikke behøver tage en fridag fordi du skal i banken. Du skal heller ikke sidde foran en fremmed og fremlægge din økonomi og dine planer.