Syd for København finder du Brøndby Strand – en hyggelig bydel i Storkøbenhavn præget af fællesskab og sammenhold. Størstedelen af beboerne i Brøndby Strand bor i bebyggelsen Brøndby Strand Parken, men der findes også villa og parcelhus kvarterer blandet med almindelige lejlighedskomplekser med ejer og andels boliger i Brøndby Strand.

Brøndby Strand ligger, som navnet måske antyder tæt på Brøndby på den ene side og Øresunds kyst med strand og hyggeligt havne miljø på den anden. I Brøndby Strand er du tæt på naturen i form af før nævnte strand område samt Brøndby skoven og Vestvolden.

Brøndby Strand er en glimrende hjemstavn for familien som ønsker at komme væk fra byens larm og ud i naturen samtidig med at centrum stadig er inden for tidsmæssig rækkevidde – og boligerne i Brøndby Strand er oven i købet til at betale.

Få sat boligen i Brøndby Strand flot i stand inden I flytter ind

Har du og familien således valgt at slå jer ned i Brøndby Strand kan I således se frem til lys, luft og plads omkring jer. I har sandsynligvis besluttet at Brøndby Strand skal danne rammen om familiens liv de næste mange år.

Derfor er det en god idé at få den nye bolig sat flot i stand inden I flytter ind. På den måde kan i sikre at såvel gulve som vægge, lofter og indvendigt træværk kan holde sig pænt i mange år fremover. Det er nemlig mens boligen står tom at såvel gulvmanden som maleren har de bedste forudsætninger for at komme godt i bund med arbejdet.

Hvor kan jeg finde en kompetent maler i Brøndby Strand?

Hvis du leder efter en maler eller et malerfirma i Brøndby Strand som kan hjælpe med renoveringen kan du med fordel vælge den lokale afdeling af Malerkanonen. Find din Brøndby Strand maler på Malerkanonen.dk