Er dit gamle trægulv grimt at se på og fyldt med splinter? Så kan du med fordel lade en dygtig gulvmand forestå en grundig gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg lade mit gulv afslibe?

Hvis du ønsker at genskabe den smukke, ensartede overflade, som dit gulv fik da det blev lagt eller i forbindelse med sin seneste behandling, er en gulvafslibning vejen frem. Du får ikke noget ud af at behandle dit gulv med lak, olie eller sæbe førend du ved en gulvafslibning har fjernet den slidte overflade.

En overflade behandling vil ikke kunne binde ordentligt til træværket med mindre dette er slebet først. Og så vil du med en grundig gulvafslibning på effektiv vis slippe af med alle de ridser, skrammer og misfarvninger som skæmmer dit trægulv, samt de irriterende splinter som gør det ubehageligt at betræde.

Kan jeg selv forestå afslibning af gulve?

Det kan ikke anbefales selv at afslibe sine trægulve. En gulvafslibning kræver et vist håndelag, en god portion erfaring, nogen styrke og så selvfølgelig det rette professionelle udstyr. Selv om du kan leje en maskine til afslibning af gulve hos et byggemarked, er det langt fra sikkert at du vil få det optimale resultat af en gulvafslibning hvis du selv forestår denne.

En dygtig og erfaren gulvmand vil have langt bedre forudsætninger for at få dit gulv til at stå som nyt igen. Og så slipper du selv for besværet med at skulle transportere den tunge og vanskeligt håndterbare maskine frem og tilbage.

Hvem kan hjælpe mig med en gulvafslibning i Helsinge?

Har din bolig sin beliggenhed i det nordsjællandske, nærmere betegnet i Helsinge? Så har du mulighed for at benytte en Gulvkanonen gulvmand. Med Gulvkanonen får du garanti for et flot og langtids holdbart resultat af din gulvafslibning, samt kyndig råd og vejledning omkring pleje og vedligehold af dit nyslebne gulv. Og alt dette til nogle af markedets laveste priser.

Få et godt tilbud på en gulvafslibning hos Gulvkanonen.dk