Når medarbejderne skal forkæles, eller dine dygtige og pligtopfyldende eksterne samarbejdspartnere fortjener en lille erkendtlighed ofr deres formidable indsats, bør du overveje en gavekurv. Med en gavekurv kan du ramme forholdsvis bredt – de fleste mennesker kan enten lide vin, øl, spiritus, delikatesser eller slik i varierende udformninger. Og bryder modtageren sig ikke om et eller flere af elementerne i den velkomponerede gavekurv, kan han eller hun bruge dette som værtindegave eller lignende.

Hvorfor skal jeg vælge en gavekurv som firmagave?

Når du vælger at bruge en smuk gavekurv fyldt med lækkerier som gave til dine ansatte eller til dine forhandlere, kunder og andre interessenter, signalerer du overskud, samtidig med at du er på den sikre side med hensyn til udvalget. Du har ikke en levende chance for at kende alt til din modtagers ønsker og præferencer samt eventuelle allergier og overfølsomheder. Ved at vælge en gavekurv med varieret indhold frem for en æske chokolade eller en kasse med vin, kan du være næsten 100% sikker på at ramme rigtigt med mindst et af elementerne.

Køb færdiglavede gavekurve online hos HN Gavekurve

Hvis du ikke orker at skulle styrte fra specialbutik til specialbutik for at finde alle de mange lækre elementer til din gavekurv – for slet ikke at tale om at pakke de mange gavekurve – kan du købe dine gavekurve online, komplet pakket med kvalitets varer og smukt opsat med gavebånd og cellofan. Hos HN Gavekurve har de ansatte mange års erfaring med udfærdigelse af smukt komponerede gavekurve – og i den online butik på hngaekurve.dk kan du finde et stort og varieret udvalg af forskellige gavekurve med varierende indhold i prisklasser mellem 250,- kr. og 1.000,- kr. pr gavekurv.

En gavekurv fra HN Gavekurve kan for eksempel indeholde et rigtig udvalg af slik så som chokolade, bolsjer, macaroons, karamel eller gourmet lakrids, og samtidig et par gode flasker vin, kvalitets øl eller en lækker, dansk produceret gin. Du kan også vælge diverse delikatesser fra danske virksomheder, for eksempel honning eller syltetøj, og selvfølgelig de klassiske varianter kaffe og te. Som noget nyt kan du også få wellness produkter fra det danske kvalitets brand Munkholm, så der er forkælelse på alle fronter. Hvis du ikke kan finde en gavekurv, som svarer til dine forventninger, blandt udvalget af færdigt pakkede gavekurve i den online shop, kan du altid kontakte HN Gavekurve med henblik på selv at sammensætte din egen personlige gavekurv.

Se alle de flotte gavekurve på www.hngavekurve.dk