Har dine tænder med alderen vokset sig skæve, og er du generet af dette kosmetisk? Så bør du overveje en tandretning med Invisalign.

Hvorfor skal jeg få rettet mine tænder med Invisalign?

Hvis du drømmer om at genskabe din ungdoms smukke og regelmæssige tandsæt behøver du ikke at skulle pines og plages med fast monterede tandbøjler i metal. Vælger du i stedet en Invisalign tandretning vil ingen kunne se at du har bøjle på.

Samtidig slipper du for at samle madrester i din bøjle – og du kan tage dine Invisalign skinner af når du skal spise. Dette gør Invisalign til en langt mere attraktiv løsning end fast monterede bøjler når det handler om effektiv tandretning for voksne. Og så er en Invisalign langt mindre generende for din mundhule end en metal bøjle.

Hvordan foregår en tandretning med Invisalign?

Det er nemt at få et flot smil ved hjælp af Invisalign tandretning. Det er nemlig kun et spørgsmål om at få fremstillet et antal tandskinner ud fra et aftryk eller en scanning af din mund og dine tænder. Resten foregår via digitale hjælpemidler og 3D print. Alle skinner fremstilles på samme tid, og du vil få en lille portion med hjem af gangen.

Når du skal hente nye Invisalign skinner hos din tandlæge vil du samtidig få foretaget et tjek af om alting er som det skal være. Du skal skifte dine Invisalign skinner en gang hver fjortende dag således at din tandretning kan foregå hen ad vejen. Opretholder du din del af aftalen og sørger for at have dine Invisalign skinner i munden i cirka 22 timer i løbet af et døgn vil du gradvist kunne se resultaterne af din tandretning, og faktisk kunne afslutte denne inden for et halv til halvandet år.

Du kan læse mere om Invisalign på yousmileismile.dk.