Hvis du har ambitioner om, at din virksomhed skal ekspandere og vækste i løbet af den nærmeste fremtid, bør du overveje, om der skal ske forandringer på personale området. I visse tilfælde kan en omstrukturering facilitere den udvikling, som skal ske i forbindelse med vækst eller anden form for forandring – og ofte bliver der i samme forbindelse kastet lys over en række forhold, som hidtil har ligge hen i det dunkle. Det kan for eksempel være, at du opdager, at virksomheden mangler vigtige drivkræfter og kompetencer for at nå i mål. Og disse egenskaber skal muligvis findes hos en stærk kandidat udefra, som i en nyoprettet stilling vil kunne give virksomheden vind i sejlene og sikre den nødvendige fremdrift.

Find din nye nøglemedarbejder med hjælp fra en headhunter

For at kunne oprette en nøglestilling, har du brug for at identificere, præcis hvad det er for kræfter og kompetencer, du gerne ser tilført din virksomhed. Først når du har klarlagt disse forhold, er du parat til at kunne definere din nye medarbejder. Og uanset om du er på jagt efter en ny økonomi chef, en team leader til dit forskerhold, en dygtig forretningsudvikler eller måske en specialist, er rekruttering af denne medarbejder ikke noget, du bør overlade til tilfældighederne. Så er det bedre at erkende dine begrænsninger, og få hjælp udefra – for eksempel fra en dygtig headhunter.

En headhunter med specielt kendskab til netop dine fagområder, forretningsområder og branche vil kunne fungere som en super medspiller og sparring partner, når de nye top medarbejdere skal rekrutteres. Headhunterens store ekspertise består hovedsageligt af evnen til at vurdere, hvilke menneskelige og faglige kompetencer, der er brug for i din virksomhed – nu og i fremtiden. Headhunteren ved, hvor talenterne gemmer sig, og er ekspert i at få dem lokket frem, og ind i din fold – også selv om de allerede er fast ansat i en konkurrerende virksomhed.

Læs mere på dedikation.dk