Elektroniske cigaretter – også kendt som e cigaretter – har vundet stort indpas og popularitet blandt rygere, som ønsker at begrænse deres smøg forbrug – eller måske endda holde helt op med at ryge. Det har vist sig, at de smarte e cigaretter er langt mere effektive til dette formål end de konventionelle rygestop produkter som for eksempel nikotinholdige plastre, tabletter eller tyggegummi.

Disse produkter adresserer nemlig udelukkende den fysiske afhængighed af indholds stoffet nikotin, idet de frigiver dette ved påføring eller tygning. Men den velkendte følelse af at føre en cigaret til læberne og inhalere den saliggørende røg kan de ikke emulere. Og såvel tyggegummi som tabletter, mundspray og plastre kan ikke erstatte de mange hyggestunder, man som regel forbinder med cigaret rygning – for eksempel rødvins aftenen med veninderne, rygepausen efter frokost, eller tilbagetrækning efter middagen sammen med andre rygere.

E cigaretter – smøg substitut til hverdag og fest

Hvis du, i lighed med mange andre rygere, på et tidspunkt har prøvet at holde op, ved du sikkert også godt, at det ikke primært er nikotinen eller røgen, man savner. Det er de mange ritualer, som er blevet en integreret del af hverdagen og eens livsstil.

Som nævnt oven for er der et stort socialt aspekt ved rygning. Og dette kan du bibeholde med en e cigaret. En e cigaret opfører sig på mange måder som en konventionel cigaret. Men til forskel fra en almindelig cigaret, udskiller en e cigaret udelukkende damp – ikke sundhedsskadelig og ildelugtende røg, hvis partikler har det med at sætte sig i hår og tøj og få det til at stinke i dagevis.

Med en e cigaret har du stadig noget at ”dampe” på, når du ønsker at bevare de hyggelige pauser i hverdagen og til festen. Du kan købe din e cigaret og tilhørende e væske på esug.dk