Står du og skal til at bage en kage til familien, venner eller dine kollegaer, vil det uden tvivl falde i god jord uanset hvad. Kage er noget de fleste elsker og sætter stor pris på. Der er masser af anledninger til at spise kage som til fødselsdage, bryllupper, festlige begivenheder og ellers bare på en kedelig gråvejrsdag. Der er mange forskellige varianter og typer af kage. Der er derfor med sikkerhed en kage som alle kan lide. Når du skal lave kage til flere, kan det dog være en fordel at vælge nogle af de mere traditionelle kager, så det er noget alle har lyst til at smage og spise.

Her er en af de store favoritter en cheesecake. En cheesecake kan du lave på mange forskellige måde og med mange forskellige smagskombinationer. Hvis du er på jagt efter en sikker opskrift på en traditionel og cremet cheesecake, kan du med fordel læse med her. 

En opskrift på en cremet og lækker cheesecake

Alt hvad du skal bruge for at lave en lækker og cremet cheesecake er smør, digestive kiks, flødeost, mascarpone, piskefløde, vaniljestang, flormelis, citron, husblas og ribsgele til at pynte med. Her kan du naturligvis pynte med mange andre ting. 

Cheesecake eller ostekage som nogle kalder det, er noget som de fleste personer enten har smagt eller kender til. En traditionel cheesecake består af to lag. Den nederste del er typisk en form for bund. Det kan enten være en blød kagebund eller mere sprødt med knuste kiks. I denne opskrift bruger vi digestive kiks, men det kan også være Oreo kiks som du bruger. Det øverste lag er ostecreme. Ostecremen har en stor betydning for hele kagen, hvorfor det er vigtigt at vælge en smag, som du synes bedst om. Du kan blandt vælge smagen af citron, vanilje, græskar eller chokolade alt efter, hvad du selv mest er til. 

Find den perfekte opskrift hos dk-kogebogen.dk.